Friss!

Hát a blog mint látható erősen lemaradt a folyó időtől. DE! Próbálom lassan utolérni magam. Gondolkodtam hogy a szerkesztéseket milyen ütemben csináljam, és arra jutottam hogy lehet hogy kiteszem azokat a túrákat ill. kirándulásokat amikről szeretnék írni. Aztán folyamatasosan készre próbálom állítani. Meglátjuk milyen sikerrel.
Ami változás lesz, hogy eddig a bejegyzések dátuma megegyezett a történés idejével, de ezt meg kell szüntetnem. Így a blog bejegyzés címe fogja tartalmazni az időpontot amikor a túrát végigjártam.

2007. március 31., szombat

Egy kiskutya csatlakozik a családhoz

Igaz ez nem tartozik szorosan a túrázás témakörébe, de úgy döntött a család, hogy július elején veszünk egy kiskutyát. Már elő is jegyeztük egy tenyésztőnél. Fajta szerint Golden Retriever lesz. Ez egy végtelenül békés, értelmes jól kezelhető fajta. Április második felében fog születni, és ha minden rendben megy, július első napjaiban hozzuk haza. Így a családunk 5 főre nő. Valószínűleg óriási változást hoz az életünkben, de már nagyon várjuk.
Valószínűleg 2008 nyarán már tud majd csatlakozni kis túrázó csapatunkhoz is. Biztos vagyok benne hogy tetszeni fog neki. Természetesen addig még sok mindent meg kell tanulnia.

Nincsenek megjegyzések: