Friss!

Hát a blog mint látható erősen lemaradt a folyó időtől. DE! Próbálom lassan utolérni magam. Gondolkodtam hogy a szerkesztéseket milyen ütemben csináljam, és arra jutottam hogy lehet hogy kiteszem azokat a túrákat ill. kirándulásokat amikről szeretnék írni. Aztán folyamatasosan készre próbálom állítani. Meglátjuk milyen sikerrel.
Ami változás lesz, hogy eddig a bejegyzések dátuma megegyezett a történés idejével, de ezt meg kell szüntetnem. Így a blog bejegyzés címe fogja tartalmazni az időpontot amikor a túrát végigjártam.

2007. március 9., péntek

Welcome!

Üdvözlök mindenkit!

Ebben a blog-ban az elkövetkezendő időkben az Országos Kéktúra (OKT) bejárásáról fogok mesélgetni. Illetve egyéb túrákról is beszámolok.
Több mint fél éve döntöttem el hogy megpróbálom végigjárni az OKT teljes 1106 km-es útvonalát. A 9 éves fiamat - Kornélt - sikerült rávennem hogy elkísérjen. Nem volt nehéz. Persze még egyikünk sem tudja hogy milyen naponta 20-22 km-t (átlagban) gyalogolni. De mivel nem kerget a tatár így hát ha 5-6 év alatt végzünk az sem igazán zavar. Itt és most nem írom le hogy milyen egy OKT kiírás, ezt már többen nálam sokkal jobban elmagyarázták. Pl Itt: http://kektura.eu (Pápics Péter lapja)

Úgy hogy mi csak egyszerűen nekivágunk. Több mint valószínű hogy a túrákra nem ketten ha többen megyünk, de hogy kik azt most úgy sem tudom. Lelkesen jelentkezett a nagyobbik unokaöcsém Ádám is.

Nincsenek megjegyzések: