Friss!

Hát a blog mint látható erősen lemaradt a folyó időtől. DE! Próbálom lassan utolérni magam. Gondolkodtam hogy a szerkesztéseket milyen ütemben csináljam, és arra jutottam hogy lehet hogy kiteszem azokat a túrákat ill. kirándulásokat amikről szeretnék írni. Aztán folyamatasosan készre próbálom állítani. Meglátjuk milyen sikerrel.
Ami változás lesz, hogy eddig a bejegyzések dátuma megegyezett a történés idejével, de ezt meg kell szüntetnem. Így a blog bejegyzés címe fogja tartalmazni az időpontot amikor a túrát végigjártam.

2008. március 16., vasárnap

2008.03.16. - PILIS I. ( Kutyás kirándulás az "egri várnál" )


Táv: 4,5 km  
A túra útvonala:

 
Ma Léna kutyusunk kenneltársaival egy kellemes kirándulást tettünk Pilisborosjenőn az "egri várnál". Aki nem tudná, itt forgatták a 60-as években az "Egri csillagok" című filmet. Kellemes márciusi idő volt, naggy sárral az utakon. Ezt a Golden Retriever kutyák ki is használták, amint az alábbi kép is mutatja.


A kutyák terelgetése közben szép lassan elértünk a romokhoz is, ahol természetesen megpihentünk. 



Mindenki játszott és nézelődött, majd kb. egy óra múlva felkerekedtünk és egy másik útvonalon - ami érintette a kék jelzést is - visszamentünk a parkolóhoz. A gyerekek és a kutyák kellemesen elfáradtak, úgy hogy nagy gond már nem volt velük. Annál több az autó belső takarításáról miután hazaértünk.

Nincsenek megjegyzések: